DATA2TRUST
 Digitaal Vertrouwen
 

 

ORGANISATIE
Data2Trust, zet uw data centraal . . .


Bij D2T begrijpen we hoe belangrijk vertrouwen is als het gaat om uw data. Daarom geven wij prioriteit aan een data centrische beveiliging zodat uw data niet alleen beschermd wordt, maar ook betrouwbaar is. Met geavanceerde beveiligingsmaatregelen en ons streven naar transparantie kunt u erop vertrouwen dat uw gegevens altijd in de goede handen zijn.
OVER DATA2TRUST


Nu is het tijd voor een aanpak om organisaties te helpen hun security & privacy programma te beoordelen en te verbeteren: DATA2TRUST.


D2T biedt haar klanten een pragmatische beoordelingsmethode die de sterke én de zwakke punten blootlegt en de ontbrekende onderdelen identificeert. Deze methodiek is geworteld in internationaal erkende 'best practices'.


D2T introduceert geen nieuwe cyber security frameworks maar sluit aan op de best practices binnen de sector. D2T biedt focus, houvast en vertrouwen. Of dit nu ISO 27001, de BIO, NEN 7510, IEC 62443, CIS Controls, NIST, CMM of een ander Cybersecurity framework is. De invalshoeken en frameworks verschillen misschien, het doel blijft hetzelfde: DATA2TRUST!


Data2Trust Consultancy zoekt samen met u naar de methode die voor uw bedrijf het beste werkt en is er op gericht uw gegevens en uw bedrijfsvoering te voorzien van de juiste dosis vertrouwen, zodat u zich kunt richten op de lopende zaken . . .


'Samenbouwen aan Vertrouwen' noemen wij dat.WAAROM D2T UW PRIORITEIT MOET KRIJGEN


Hoeveel redenen hebt u nodig om aan Data Privacy en CyberSecurity de juist prioriteit toe te kennen?


Net als u hebben veel organisaties de laatste jaren stappen ondernomen om weerbaarder te worden en aan alle nieuwe regels te voldoen. In 2023 tasten veel Data Protection Pros en CISO's nog steeds in het duister over waar zij precies staan op het gebied van Data Governance, Cyber Security & Privacybescherming.


Digitalisering, Cyberdreigingen en Compliance-druk groeien hard, ze grijpen op elkaar in en versterken elkaar met het gevolg dat data die we vandaag als veilig beschouwen, dat morgen niet meer hoeft te zijn.


U hebt ongetwijfeld al goede stappen gezet, maar zijn het wel de juiste en wanneer zijn de maatregelen echt goed genoeg? Ondertussen wil het bestuur weten of het budget voor Privacy en infoSec goed is besteed. Is er sprake van een balans: doe je te weinig of te veel?


Er doemen vragen op waarop u - realistisch gezien - niet direct alle antwoorden paraat heeft, zoals:
- Hoe ver ben ik met mijn programma, hoe volwassen is het?
- Heeft de organisatie hier volgend jaar nog voldoende budget voor over?
- Hoe kan ik het beste de effectiviteit en waarde van mijn programma aantonen?
- Is het de investering waard geweest, waar wordt het terugverdiend?
- Hoe draagt privacy & security het beste bij aan de missie en de doelen van de organisatie?


Nu is het tijd voor een aanpak om organisaties te helpen hun security & privacy programma te beoordelen en te verbeteren: DATA2TRUST.