DATA2TRUST
 Digitaal Vertrouwen
 

Een kleine greep uit de


D2T Partnerships


D2T consultancy is partnerships aangegaan met partijen die beschikken over het beste gereedschap om Privacy & Security op maat te maken voor uw bedrijf. Zo beschikt u altijd over de juiste beveiliging voor uw onderneming: niet te weinig en niet teveel.


 
Samenwerking op het gebied van Governance, Dataprivacy en Security is onontbeerlijk en van cruciaal belang voor bedrijven en organisaties die willen voorkomen dat hun gegevens in verkeerde handen vallen. Data2Trust Consultancy werkt nauw samen met zorgvuldig geselecteerde 'best in class' partners.


Een kleine greep uit onze partnerships ...
Toelichting:


D2T zet methoden, technieken en instrumenten in van partners die:


  • Gespecialiseerd zijn in Training & Awareness programma's en uw medewerkers testen, trainen en tracken met als doel het risicoprofiel van de organisatie, de afdeling en zelfs de individuele medewerker in kaart te brengen. Hierdoor zijn gerichte interventies mogelijk om risico's beheerst en onder controle te krijgen.


  • Vulnerability scans uitvoeren om cyberaanvallen te detecteren en blokkeren en zo de beveiliging van bedrijven verbeteren.


  • Penetratie tests en Advanced Security Scans uitvoeren en adviesdiensten leveren op het gebied van security test automation en secure development.


  • Compliance vereenvoudigen en verbeteren met GRC-automatisering en het implementeren van processen en procedures om te voldoen aan de relevante wet- en regelgeving op het gebied van cybersecurity.


  • Gespecialiseerd zijn in het beheren en beveiligen van gegevens, het verbeteren van de gegevensintegriteit en het versterken van de privacybescherming van bedrijven.


  • Oplossingen bieden voor het beheren van risico's, ontwikkelen, het inrichten van Dataprivacy en Information Security Frameworks en het verbeteren van de compliance prestaties van bedrijven.
  • ..etc.Vertrouwen is de basis, in elke van onze partnerships & relaties. Daar zijn we trots op!


D2T Consultancy is aangesloten bij de leidende (kennis)centra op het gebied van Privacy & Security

Wij hebben u overtuigd en u wilt meer weten?

Vul het contactformulier is met uw vraag. Wij staan 24/7 voor u klaar om uw vragen te beantwoorden.Neem gerust contact op