DATA2TRUST
 Digitaal Vertrouwen
 


HOMEPAGINA

Data2Trust, zet uw data centraal . . .In de snel bewegende digitale wereld is het beschermen van Vertrouwen en Data geen eenvoudige opgave: 

Digitalisering is key, cyberdreigingen groeien exponentieel en compliance druk wordt zwaarder.

01_____ Digitalisering

 

Digitalisering is key!

Een van de gevolgen van digitalisering is dat data relatief gemakkelijk te wijzigen of te manipuleren is op manieren die niet direct voor het blote oog zichtbaar zijn. Door digitalisering vervagen organisatiegrenzen, nemen datastromen toe en wordt de beveiligingsvraag alsmaar groter.


De Data2trust aanpak moet bedrijven helpen om de nieuwe datastromen optimaal te benutten en tebeschermen. Door begeleiding te bieden bij het verzamelen en analyseren van data op een ethische en betrouwbare manier en expertise te bieden bij het gebruik van die data voor het nemen van beslissingen, is D2T een essentiële partners in de data gestuurde wereld.

Meer lezen


02 _____ Cyberdreigingen


Cyberdreigingen groeien exponentieel.

Cybercriminaliteit is een groeiend probleem in de huidige digitale wereld. Nu steeds meer mensen op technologie moeten vertrouwen om te communiceren en zaken te doen, vinden criminelen nieuwe en innovatieve manieren om deze afhankelijkheid uit te buiten.


De Data2trust aanpak moet het verzamelen en analyseren en van dreigingsinformatie vereenvoudigen voor ieder bedrijf. Door sterk beleid, processen en technologie op het gebied van gegevensbescherming in te voeren, kunnen organisaties gevoelige gegevens beschermen en het vertrouwen van hun klanten, medewerkers en andere stakeholders behouden.

Meer lezen →


03 _____ Compliance


Compliance druk wordt zwaarder.

Compliance wordt steeds belangrijker in het hedendaagse bedrijfsleven. Of u nu een grote onderneming bent of een klein bedrijf, het is van cruciaal belang dat u alle relevante wetten en voorschriften naleeft. Doet u dat niet, dan kan dat ernstige gevolgen hebben, zoals financiële sancties, juridische stappen en reputatieschade.


De Data2Trust aanpak omvat Info Sec gebieden van compliance, zoals: AVG, WBNI/NIS2, en de Cyber Resilience Act. In een tijdperk waarin steeds meer informatie online wordt verzameld, opgeslagen en gedeeld, is het essentieel om ervoor te zorgen dat deze gegevens op een verantwoorde en rechtmatige manier worden beheerd.

Meer lezen